• Maak een afspraak

    Maak een afspraak

U bent van harte welkom

Een standaardbehandeling bij Niche Beauty is verre van standaard. De persoonlijke benadering, het deskundige advies, de professionele aanpak, de verwenservice en de effectieve producten van Dermalogica maken van elk bezoek aan Niche Beauty in Utrecht een bijzondere en complete belevenis.

Op dit moment is het niet mogelijk om als nieuwe klant een afspraak te maken. Ivm de drukte hebben we een klantenstop. Zodra het weer mogelijk is, bent u weer van harte welkom! Wilt u bericht krijgen wanneer het weer mogelijk is om u als nieuwe klant aan te melden? Stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hartelijk dank voor uw begrip!

Bent u eerder bij Niche Beauty geweest, dan kunt u online een afspraak maken. Indien de inloggegevens niet werken dan kunt u een bericht sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.! Harteiljk dank en tot snel in de salon!

Meerdere behandelingen

Indien u een afspraak wilt maken voor meerdere behandelingen dan kunt u kijken bij ‘combinatie afspraken’. Mocht de combinatie die u wilt boeken er niet bij staan dan kunt u alvast een afspraak inplannen voor een van de gewenste behandelingen en erbij vermelden welke extra behandelingen u graag wilt boeken. U ontvangt daar een aparte bevestiging over. Ook kunt u even bellen of een sms/app sturen naar 06 46715204. U kunt met pin betalen in de salon met MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron en American Express.

Cadeaubon

Wil je een cadeaubon kopen? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld daarin uw naam, telefoonnummer, het bedrag waarvoor u de cadeaubon wilt en voor wie deze is. In overleg kunt u de cadeaubon afhalen of het wordt naar u opgestuurd.

Pinnen

Pinnen

U kunt met pin betalen in de salon. MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron en American Express worden geaccepteerd.

Niche Beauty - Dermalogica
Pablo Picassostraat 114, 3544 NX Utrecht
030 743 09 30
info@nichebeauty.nl

Boek nu

© 2016 Niche Beauty. All rights reserved